Slidinėjimo kontrolinis sąrašas: ką pasiimti vykstant slidinėti

Kai vykstate slidinėti, su savimi turite pasiimti keletą būtiniausių daiktų. Šis slidinėjimo kontrolinis sąrašas padės įsitikinti, kad turite viską, ko reikia puikiai praleisti dieną slidinėjimo trasose!

Pirmiausia turite įsitikinti, kad turite tinkamą aprangą. Tai – šilta striukė, sniego kelnės, batai, pirštinės, kepurė ir akiniai. Taip pat patartina drabužius sluoksniuoti, kad galėtumėte prisitaikyti prie dienos metu besikeičiančios temperatūros.

Toliau slidinėjimo kontroliniame sąraše – jūsų įranga. Į ją įeina slidės, lazdos ir raiščiai. Jei įrangą nuomojatės, būtinai pasirūpinkite, kad ją pritaikytų profesionalas, kad viskas būtų tinkamai parinkta ir sureguliuota.

Galiausiai nepamirškite smulkmenų! Tai kremas nuo saulės, lūpų balzamas, vanduo, užkandžiai ir pirmosios pagalbos rinkinys. Susipakavę visus šiuos daiktus, būsite pasiruošę viskam ir galėsite susitelkti į puikų laiką slidinėjant!

Štai jums ir galutinis slidinėjimo kontrolinis sąrašas. Prieš išvykdami į slidinėjimo trasas būtinai supakuokite viską, kas nurodyta šiame sąraše. Turėdami šiuos daiktus, būsite pasiruošę viskam ir galėsite susitelkti į malonų slidinėjimą!